Gyors megoldás fuvarozóknak

2021.10.10

Kamionok és teherautók higiéniája napjaink legfontosabb témaköre. 

Erre megoldás az ózonos fertőtlenítés mert az eljárás rövid idő alatt elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, atkákat, semlegesíti a polleneket, megszünteti a füst-, cigaretta szagot és minden más kellemetlen bűzt.

Ha betegség, rovarok vagy fertőzés miatt kiesik egy fuvar vagy munkaképtelen lesz a sofőr, akkor teljesítés hiányában komoly anyagi veszteséget okozhat egy fuvarozónak vagy vállalatnak. 

Az ozonbiztos.hu (https://www.ozonbiztos.hu/szolgaltatasok/)  segít a megelőzésben és a bajban is!

Kamionok utasfülkéinek fertőtlenítése az egyik specialitásunk. 

Sok sofőr tudna mesélni milyen átvenni és hosszú napokat tölteni olyan vezetőfülkében amiben előtte más élt és hagyta ott személyes higiéniáját és egyéb kellemtelen "meglepetéseket". Tudatos és előrelátó kamion tulajdonosok / vállalatok mindent megtesznek a jó munkaerő, a megbízható kollégák egészségéért. Egy lebetegedett munkatárs a lehető legrosszabb rémálma egy percre beosztott fuvarozó vállalatnak, A mai világban a helyettesítés és a határidők betartása milliós tételekbe kerülhet egy-egy váratlan lebetegedés miatt. A megelőzés és az ártalomcsökkentés miatt sokszor kérik rövid határidővel ózonos fertőtlenítésünket, mellyel megelőzhetőek a további megbetegedések, kellemtelenségek. Amennyiben Önnek is fontos a biztos ( ozonbiztos ) higiénia és gyors fertőtlenítés, szagtalanítás akkor hívjon minket 0-24 órában az elérhetőségeinken https://www.ozonbiztos.hu/kapcsolat/ .