Ingyenes ózongenerátoros fertőtlenítés COVID-19 vírussal fertőződött gyermekek számára *korlátozott számban!

A gyermek az első!
A gyermek az első!
ozonbiztos.hu a megoldás biztos!
ozonbiztos.hu a megoldás biztos!
Permetezős fertőtlenítés ozonbiztos.hu
Permetezős fertőtlenítés ozonbiztos.hu

Ingyenes fertőtlenítés COVID-19 vírussal fertőződött gyermekek számára *korlátozott számban!

 
Igazolt Covid-19 vírussal fertőződött gyermekek számára INGYENES, teljesen térítésmentes 30 perces (pl. gyerekszoba)  ózongenerátoros fertőtlenítést adunk Budapesten. 


Az ozonbiztos.hu minden költséget átvállal, beleértve a futár,a kiszállítás költségeit is. Munkatársaink védelme érdekében kizárólag ingyenes bérlési lehetőséget adunk, azaz a szülő vagy képviselő részére átadjuk, és 35 perc múlva visszavesszük. 


Figyelem!  A 30 perces térítésmentes bérlésnél is 30.000 Ft kauciót kérünk, és bérlési felelősségi nyilatkozat kerül kitöltésre, mint egy normál bérlés https://www.ozonbiztos.hu/arlista/ esetén! Kaució teljes összege visszatérítésre kerül a bérelt eszköz visszaszolgáltatásakor a helyszínen.


* Mivel cégünk költségeinek és eszközeinek száma, kapacitása is véges, ezért a térítésmentes bérlést a jelentkezési sorrenden kívül a szociális helyzet és a testvérek számának nagysága is befolyásolja,
Szíves megértésüket köszönjük!


Ezekben a nehéz időkben a társadalmi felelősség vállalás mindenki számára lehetőséget biztosít a jótékonykodásra. Éppen ezért várjuk támogatók jelentkezését, akik az eszközök szállításában tudnának segíteni, Így meg több gyermek és otthon könnyebbülhetne meg a veszélyeztető vírusoktól és gombáktól. Mi adjuk eszközeinket és tudásunkat, Te segíts a bajban lévőkhöz való eljuttatásban. 


Együtt sikerülhet!